Hva har vi gjort på BAKS denne måneden?

Bladene har lagt seg rundt oss og barna har vært kreative med løv.
Kursholderne på BAKS har sørget for å lage opplegg som gir elevene en sammenheng mellom skole og BAKS.
Vi har innført faste ansatte på klubben som følger dem opp gjennom hele dagen og er godt fornøyde med oppmøte på aktivitetene.

Lek med tall
Denne måneden har elevene fått være med på tallbingo. De har jobbet med former og figurer, spilt stigespill og lekt med jovabrikker. De har også jobbet med matematikk på nett og denne måneden var de inne på lokus og matematikk.org.

Formingskurs
På formingskurset har de jobbet med håndkoordinasjon, samarbeid og kreativitet. De har hatt høst tema og brukt blader og pinner fra naturen. Kursholderne lærer barna hvordan man kan skape noe ved hjelp av ting man finner i naturen. De har laget slim og jobbet med frihåndstegning.

Musikk og drama
På musikk og drama jobber de med konsentrasjonen. De lærer å bevege kroppen og slippe seg løs. De har hatt ulike oppvarmingsleker og varierer gang til gang med hva de holder på med. Denne måneden har de hatt sang og musikk noe barna ble svært begeistret for.

Forskerkurs
På forskerkurset denne måneden har de laget en ``eksplosiv vulkan`` til stor glede for barna. De har undersøkt hvordan varme gasser har en lavere massetetthet enn kaldere gasser og sammenlignet hvordan en varmluftballong fungerer. Elevene er svært engasjerte og alltid spente på hvilket eksperiment de skal gjøre neste gang.

Idrettskurs
På idrettskurs har de satt opp program som er varierte og lekbaserte for å skape motivasjon for barna. De jobber med å ha flest mulig av deltakerne i aktivitet og har hatt fokus på balanse, koordinasjon, samarbeid og reaksjonsevne.

Play fun
På playfun har de jobbet med å repetere tall, ord og setninger. De har lekt leker som Simon Says, Whats in the stocking? Og andre leker dere elevene må bruke engelsk kunnskapene sin for å svare.
De prater om været, ting de ser i klasserommet og prøver å ha gode dialoger på engelsk.