Hva har vi gjort på BAKS denne måneden?

Mai

Nå er kursene over for denne gang. Til høsten fortsetter vi med Idrettskurs og Formingskurs og begynner med temaperioder. På temaperiodene får elevene vært med på ulike småkurs og aktiviteter uten påmelding. Vi gleder oss!

Lek med tall

På lek med tall har de spilt yatzy, stige spill og terningsbingo. Dette gjorde de for å a barna ha det gøy med tall og øve på hoderegning. De har lekt tallstol leken og sett en episode av serien MK-X der barna blir undervist i matte på nett.

Formingskurs

På formingskurs har de sett på DIY-videoer på Youtube. De har også laget blomsterpotter i forbindelse med 17. mai.

Musikk og drama

På musikk og drama har de jobbet med en forestilling. De har laget sanger øvd seg på å fremføre ulike karakterer og hatt diverse oppvarmingsleker. De har lekt leker som krever konsentrasjon og samarbeid og fokusert på at alle skal være med.

Idrettskurs

På idrettskurs har de lekt danseleken. De har øvd på bevegelse og koreografi og latt barna fremføre sin egen dans. De har spilt stikkball, slåball, fotball og stiv heks. De har hatt stafett og sirkeltrening og latt barna være med på å bestemme hvilke øvelser de skal gjøre.

Forskerkurs

På forskerkurs har elevene lært om tornadoer. De har laget sin egen tornado ved hjelp av brusflasker. De har også lært og magnetisme og det magnetiske kraftfeltet. Så fikk elevene prøve seg med en binders og en magnet hver. Dette var veldig populært blant elevene